Over ons

Star Hollywood Nails begon in 2002 als een van de eerste nagelstudio’s in Amsterdam.

De nagelstudio stond onder leiding van mevrouw Ly, Met een verfrissend blik op nagelverzorging wilde zij het Amerikaans systeem invoeren omtrent manicure en pedicure.

Het was enkele jaren terug niet gewoon om je nagels te laten doen, maar het komt steeds vaker voor gelukkig. Er zijn ook mannen die in de studio komen, zelfs veel zakenmensen.

In 2005 besloten we om met Star Hollywood Nails, naast studio’s, ook de markt te betreden als groothandel. Wij bieden een groot assortiment aan nagelverzorgings producten en alle toebehoren,

In ons filiaal in Amsterdam bieden wij u een breed assortiment kwaliteitsproducten aan, variërend van tips en tiplijm tot pedicurestoelen en nagel-tafels.

Met uw vragen of voor professioneel advies kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn telefonisch en via het contactformulier bereikbaar, welke te vinden is op deze website.

Kom gerust een keertje langs om een kijkje te nemen in ons assortiment of voor de nagel- of schoonheidsbehandeling van uw keuze!

Er worden de mooiste voorbeelden van kunstnagels getoond op de posters die de muren sieren: versieringen met kraaltjes, diamanten, enzovoort. Er staan twee grote fauteuils voor de pedicure; erin zitten is al een ontspanning op zich en je wordt gemasseerd!

Ly Kieu-Oanh is in Vietnam geboren en in Slotermeer wilde zij het Amerikaans systeem invoeren van nagelverzorging.

“De vrouwen werken heel hard onder andere in de huishouding, maar zij willen ook verzorgd uitzien. Het was enkele jaren terug niet gewoon om je nagels te laten doen, maar het komt steeds vaker voor gelukkig. Er zijn ook mannen die in de studio komen, zelfs veel zakenmensen. In Vietnam zou dit niet kunnen” zegt Ly lachend.

Wat een verwennerij – een moment voor jezelf waarin je mooi gemaakt wordt – een aanrader!